cc header

facebook icon

מתנדבים ופעילים

פעילים בהווה
רותם מדזיני (מוביל פרוייקט)

photo
סטודנט מחקר בפקולטה למשפטים בנושאים של זכויות יוצרים ודיני מידע ובמסגרת זו כותב על פרטיות בעידן המידע. בוגר תואר ראשון במשפטים ותואר שני במשפטים במסלול משפט וטכנולוגיה באוניברסיטת חיפה. מתאם המרכז למשפט וטכנולוגיה, הפקולטה למשפטים - אוניברסיטת חיפה.

זהר אידלסון (מתנדב פעיל)
tikvah trip
יליד 1981. סטודנט לתואר ראשון במשפטים ולתואר שני בפילוסופיה באוניברסיטת חיפה. היה בעבר מהנדס מחשבים והחליט לשנות כיוון בחייו על מנת להשפיע יותר על החברה. מכוון כיום לקריירה אקדמית בצד פעילות חברתית. כמו כן, מתעניין במוזיקה ובאימפרוביזציה במשחק.

דלית קן-דרור (מתאמת קריאטיב קומנס ישראל)
dalit
דוקטורנטית בפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה במסגרת זו כותבת על Open Access. בעלת תואר ראשון במשפטים ובמדעי המחשב ותואר שני במשפטים במסלול מסחרי. כיום מנחה משפטית של הקליניקה למשפט וטכנולוגיה במרכז למשפט וטכנולוגיה, הפקולטה למשפטים - אוניברסיטת חיפה

פעילים בעבר

יהונתן קלינגר (עו"ד, מלווה פרויקט)

r99ddabrlzpowmrdho0o

עורך דין העובד בתחום דיני המידע ולומד לתואר שלישי בתכנית למדע, טכנולוגיה וחברה באוניברסיטת בר-אילן. בין היתר, עו"ד קלינגר פועל לקדם שקיפות שלטונית, קוד פתוח ונושאים של רפורמה בקניין רוחני במוסדות הממשלה ובתאגידים.

אתם כאן: Home דף הבית צור קשר